tisdag 26 juni 2012

Sagostigen!

Idag stannade vi till på Sagostigen i Malmköping där vi mötte upp min mamma och syster. För mig var det en nostalgitripp då jag själv varit där som barn, även min syster förstås men hon var för liten för att komma ihåg eller så är hon glömsk... Det bästa med Sagostigen förutom att barn tycker att det är roligt för det var självklart för Lillhusses skull som vi var där, är att man får ha hund med sig. Så Trion var med förstås, älskar när alla kan vara med! Sen är det väldigt vackert med riktig trollskog och söta små sagohus längst stigen.

Många spännande sagohus även om Lillhusse tyckte det var roligare att springa på stigar och hoppa på stenar. Vackra Trion framför Askungens slott, musiken spelade för fullt på balen...


Fanns en del djur på Sagostigen också... häster, tupp med hönor, får och här spanar Gilly in grisarna och Yougi och Jester har fått syn på kaninen.


Enligt Lillhusse var det bästa på hela Sagostigen lekparken med bilar som man kunde köra och hoppborg. Fanns massor av annat som en liten dressin, linbana, studsmattor mm men bilarna och hoppborgen var storfavoriterna, han inte ville gå ifrån!Fanns en del figurer i skogen som här Mors lilla Olle och björnen. Yougi tyckte björnen var lite läskig men efter att ha luktat på den med Gilly vid sin sida, även hon var tvungen att lukta så gick det över. När björnen var färdig undersökt så var det Olles tur... Söta Gilly undrade vad det där var för konstigt barn och var tvungen att lukta ända upp i ansiktet. Den björnen har en liten historia i vår familj då vår Boxer som vi hade när jag växte upp skällde ut björnen ordentligt och alla i familjen blev tvugna att gå fram och klappa björnen innan hon vågade sig fram till den och undersöka, fina Kickan <3


Hit kommer vi åka fler gånger med Lillhusse!

Sen for vi vidare mot Västerås till Lillhusses farmor och farfar där vi nu ska vara ett par dagar och där hittade Trion som vanligt bästa platsen för att sova trötta efter en dag på Sagostigen...Mattes tröja och mattes kudde (som är med hemifrån) är gott att sova på!GodNatt!

Inga kommentarer: