lördag 16 juni 2012

Hundträff!

Idag har jag, Trion, syster och Storöra varit på hundträff vid Tullgarns slott och träffat massor av underbara hundar som kommer från Irland och Sligo Animal Rescue. Vädret var tyvärr inte det bästa... det regnade hela tiden!

Syster med Fyrklövern!


Det var många Border Collie blandningar precis som Sinc, en Staffeblandning, en Basset, Lurchers mm på träffen, alla hade de kommit till Sverige tack vare NeverNeverLand. Så roligt som alltid att se alla dessa hundar tillsammans med sina hussar och mattar och se hur högt älskade de är!

Många var vi som trotsade vädret, så roligt att träffa alla!


Evita, en så vacker staffeblandning!

Scooby och Molly som för inte så länge sen kom till Sverige, två så glada och goa Border Collies.


Vackra Gordon, en Lurcher som blev så glad över att träffa mina Långnosar igen! De har träffats förr och Gilly och Gordon kom med samma flyg till Sverige. Gordon kommer från Paws som mina Tre men var ändå med på träffen, så härligt att se honom igen det var ett tag sen vi sågs sist.


Med på träffen var även Marueen som bor på Irland och ägnar hela sitt liv åt att rädda hundar i nöd, ett jobb som pågår dygnets alla timmar dag ut och dag in året runt. En underbar dam som hade så mycket att berätta och med ett stort hjärta av guld.

Underbara Maureen som pratar med Evitas matte!

Trion och Sinc de skötte sig så bra så på träffen, Sinc som inte är lika van vid stora träffar höll sig gärna intill sina kompisar som han gärna delade ut pussar till. Som tur var så fick vi tillgång till ett gammalt stall där vi kunde komma undan regnet för fika och mingel.


Självklart var Fyrklöver väl förtjänta av en belöning efter dagen och vad är bättre än en tur till hagen för spring och bus. Sinc och Jester fick även springa ett par stoooora varv tillsammans utanför hagen där de kunde ta ut svängarna ordentligt, fina killarna.De hade regnat en hel del och det höga gräset var blött... något Yougi inte tyckte om.Fina lillkillen!


Söta Storöra Sinc!


Bästa gänget!


Inga kommentarer: