söndag 1 april 2012

Första april med Sinc!

Idag fick vi besök på morgonen av Storöra Sinc som skulle vara hos oss över dagen medan systeryster skulle roa sig på annat håll! Man kan säga att när Sinc klev över tröskeln så var det slut på lugnet här hemma. Det skulle busas med Trion som fortfarande var trötta efter Västeråstrippen så det blev inte mycket till bus, men lillhusse ville busa. En tennisboll, Sinc och lillhusse sen var hela huset omöblerat, men roligt hade de!


Istället för att möblera om mer här hemma så tog vi en lång långpromenad, jag Trion Långnosar och Storöra Sinc. Vi var ute i fyra timmar och hann med alla väder, riktigt aprilväder idag, dagen till ära! Det regnade, det blåste, de snöad och till slut sken solen...

Hela gänget, var glad över mitt hundförarbälte idag! Trion i en hand och Sinc (som drar massor) i bältet så gick det så bra så.


Söta Storöra Sinc!Trion Långnosar och Storöra Sinc!


Sincebus!


Finaste Yougi!


Vackraste Gilly!Bästa Jester med vinden i öronen!


Fina gänget!


Så kom regnet och inga regntäcken hade vi... jo jag hade regnjacka men inte hundarna!


Regnet gick över i snö, stora blöta flingor dalade ner... Sinc var nog den enda som inte brydde sig ett dugg om vädret, han hade lika skoj ändå!


Så bus i hagen förstås! När vi kom dit hade det både slutat regnat och snöat, vilken tur vi hade!
Sinc och Jester, två goa kompisar!Dragkamp...


Sincs tur att tugga pinne...


Söta Sinc ger bort pinnen till Jester, ta den då...


Jesters tur att tugga pinne.


Min fina!


Blöt och smutsig TokSinc!


Ett trött gäng som busat massor!


Så kom solen!Nu kan jag lova att Trion är trötta och likaså hoppas jag Sinc är som nu åkt hem till systeryster igen. Jag hade turen att komma hem samtidigt som hon kom och skulle hämta Sinc, jag slapp med andra ord bada Sinc som såg ut som en lerpöl hela han! Vilket härligt avslut på helgen och start på april månad!

1 kommentar:

Lisa sa...

FYRA timmars promenad!! Jisses! *s*
Har testat att gå med mina i löpkoppel. Det blir liiiite trassligt emellanåt, om man säger så. *s* Men övning ger färdighet!

Kram