söndag 8 april 2012

Påskafton!

På påskafton hade vi äggjakt både för två- och fyrbenta här hemma! Lillhusse hjälpte glatt till att hjälpa påskharen med att gömma Trions ägg helt omedveten om att hans påskägg redan var gömd av självaste påskharen... förvånad kille när det fanns fyra ägg gömda i vardagsrummet helt plötsligt!


Trion hade roligt de också, leta ägg är så kul! De hittade snabbt äggen med hjälp av lillhusse som var ivrig och ville hjälpa till att visa vart han gömt äggen. 
Trötta efter äggjakt tog vi en vila i solen på altanen, riktigt skönt så länge solen var framme! Med Gilly är det bättre nu hon både äter och dricker som vanligt och börjar ha en hel del spring i benen... inte lätt för en galen Greyhound att vila i ca 14 dagar... det kommer märkas här hemma! Hon har fått en strumpa på ena bakbenet för annars river hon på stygnen, men hur lätt är det att få en strumpa att sitta still... den biter hon snabbt av trots tratt men vi fortsätter envist!Påsken är ju till för att äta massor av gott... och även Trion fick sin del av extra gott! Gilly lyxade till med att slicka baconost paketet rent och fint. Yougi och Jester festade på grädden till påsktårtan som blev över, är det fest så är det!En mysig påskafton hade vi här hemma med nära och kära, några färre fyrbenta än beräknat blev det här hemma för Gillys skull, hon ska hålla sig lugn var tanken... Trots det så lyckades sprallbrallan spräcka en tratt när hon skulle hälsa gästerna välkomna... hur lyckas man med det? Tur vi har ett gäng trattar här hemma!

Inga kommentarer: