fredag 27 januari 2012

Trion i snön!

Idag har jag varit på jobbet och husse och lillhusse har varit hemma. Ja vi hann en sväng till Vårdcentralen med lillhusse på morgonen också och fick papper på att han har vattkoppor för andra gången! Ovanligt när de haft mycket första gången men allt med lillhusse är ovanligt när det kommer till baciller känns det som... Efter att ha jobbat nästan hela dagen så var jag trött, snuvig och febrig så jag blev hämtad vid jobbet. Vi passade på innan vi åkte hem att stanna vid hagen för att hundarna skulle få busa i snön, för någon promenad orkar jag inte med idag...

Det var full fart på Trion, Jester som inte sprungit så mycket när Flossy varit med öste på som en tok i snön, så härligt att se! Gilly hon sprang hon också som den vilden hon är, bara Yougi som tycket det var för kallt med snö och tyckte vi skulle gå till bilen igen men några varv tog han allt!


Nu blir det mys i soffan här hemma, sova bort den envisa förkylningen med ett gäng Långnosar tätt intill ska nog råda bot mot bacillerna!

Inga kommentarer: