tisdag 3 januari 2012

MåBraDag!

Efter att ha haft två dagar med riktigt dåligt väder så vaknade vi efter en härlig sovmorgon till sol! Vi längtade alla ut när det nu blivit flera innedagar, först nyårsafton och sen de två regniga och kalla dagarn som följde därefter... Så idag var upp och äta frukost för att sen ge sig iväg på en dag ute! Ryggsäcken packades med fika, varm oboy till lillhusse och goda smörgåsar. Gillys och Yougis klövjeväskor packades också men lite dricka, hundgodis och extra vantar, perfekt! Bästa lillasyster kom förbi också med sin Storöra Sinc för att göra oss sällskap.Idag var det verkligen en riktig MåBraDag - ledig, sol, syster, långpromenad, hundar och bästa lillhusse och att sen se min syster och lillhusse tillsammans det är verkligen kärlek!Det var inte ett litet gäng hundar vi hade med oss som sällskap! Det är så härligt för de fungerar alla så bra tillsammans! Visst Flossy tycker att Sinc är lite barnslig ibland och kan tala om för honom att han ska skärpa sig men när vi släppte de två tillsammans så lekte de som galningar och hade så skoj! Sen släpper jag förstås inte Jester och Flossy ihop då hon leker så tufft med honom och Jester är en mjukis som inte tycker om såna lekar utan gömmer sig hos matte. Det är så härligt att se Flossy leka med någon annan än en vinthund, hon trivs verkligen med att få brottas och tuggas att göra annat än bara springa även om hon förstås älskar det också!

Vackraste Gilly med sin "ryggsäck"!


Finaste Yougi med sin väska som han så duktigt bar hela tiden med trippande steg!Bästa Jester, snart ska han allt få en väska han också...


Goaste Flossy!


Fyrklövern Långnosar!


Sötaste Storöra Sinc!


Hela hundgänget!


Älskade lillhusse - picknick mys!


Efter 4 timmar ute i skogen så var vi alla trötta och började bli lite frusna så vi ringde efter husse som kom och hämtade oss alla efter lite bus i hagen (eller massor för hundarna sprang som tokar). Gilly som man brukar få "bråka" lite med för att hon ska hoppa in i bilen hoppade in så fort bakluckan öppnades... Så kvällen blir lugn här hemma, alla fyrbenta sover!


1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka bilder :), och otroligt fina motiv oxå. Ha det bra! /Jessica