lördag 21 januari 2012

Flossys familj!

Idag har Flossys hela familj varit här i många härliga timmar! En helt underbar familj med så mycket kärlek att ge så vad passar dem bättre än Flossy som har så mycket kärlek att ge <3 vilken stor kärleksfull familj.

Är så glad för Lillstrumpan som nu har en underbar familj med både stora och små familjemedlemmar som väntar och längar efter just henne! Här hemma kommer det bli tomt utan goa Flossy men vetskapen att hon kommer få det så bra värmer. Lite det som är att vara jourhem, att just se glädjen när just den familjen dyker upp, att se glädjen och veta att det kommer bli så bra. Att få följa hunden HEM, det är lycka!

Än har hon inte flyttat lilla Flossan så de sista dagarna nu ska vi njuta av att vara tillsammans! Men nästa helg har jag en Trio igen och då ska vi njuta av det!


Vi har redan börjar förbereda lite smått här hemma... Flossy måste ju vara fin när hon flyttar hem så nu är hon nybadad, likaså Trion. Så här hemma doftar det gott av grönsåpa nu. Klorna klippte jag imorse på dem alla så de är verkligen snygga från topp till klo nu! Alla hundtäcken, halsband och selar är tvättade också och hänger på tork. Nu väntar jag bara på att de sista hundfiltarna ska torka så Långnosarna får sova på rena filtar inatt. Här hemma doftar det rent!

1 kommentar:

Lisa sa...

Lilla gumman....längtar så!
Räknar dagarna. Såg att "vår" djuraffär har öppet i morgon så det blir en resa dit. Nu skall det shoppas!!

Vi ses snart igen!
Kram!