söndag 8 januari 2012

Slut på ledigheten...

Så har två veckors semester gått, fort förstås! Fast jag har nästan varit hemma i tre veckor eftersom lillhusse var sjuk veckan innan jul, om man nu bortser från en dag då jag var inne och jobbade. Känns segt att veta att man har en hel arbetsvecka framför sig...

Men vi har verkligen haft helt underbara veckor om man nu bortser från vattenläcka, trasig diskmaskin och feber som spökat under ledigheten. Vi har haft massor av tid till varandra och bara få vara tillsammans hela familjen, verkligen det viktigaste av allt! Lillhusse har under ledigheten lärt sig ord som; mitt, själv och sitt namn Tantan (Jonatan), bara det är ju helt underbart i sig!

Hundarna och jag har haft mycket tid till långa härliga promenader både på landet och hemma, promenader tillsammans gör verkligen så gott för kropp och själ! En hel del bus i hagen har det blivit också, mys i soffan, härliga sovmorgnar och en hel del fyllda märgben och konger, bortskämda måste de ju bli när matte är ledig! Promenaderna är nog det bästa av allt, hade blivit dåligt med det innan jul när det är så mycket annat som ska fixas, men nu har vi gått ikapp och så ska det fortsätta!

Dagens härliga promenad med liiiite snö på marken och vackert väder (men det blåste kallt).

Jester min bergsget!


Yougi, som tycker matte är jobbig som tar kort!


Flossy som tyckte det var kallt idag... Än har ingen hört av sig om lilla Flossy som söker ett hem, men jag vet att hennes hem finns där ute. Under tiden får vi njuta av att ha hennes hos oss!


Gilly som visste vart vi var på väg och hade bråttom idag, hon ville springa!Promenaden avslutade med bus i hagen förstås, precis som Gilly visste!

Alla dofter ska nosas igenom först!


Lite oense... ser bra mycket värre ut än vad det var!


Full fart igen!


Glada Flossy som verkligen älskar att springa!


Snabb är hon Flossy!


Flossy kollar så Gilly och Yougi är med!


Spring, spring!


Hela gänget Långnosar. Flossy har sin munkorg på sig när Jester är med för hon vill gärna fånga honom... Jester har gått i tratt en gång för att Flossy lekte tufft med honom och tog sig en tugga av hans rumpa. Hon är inte dum på något sätt och leker fint men jag vill inte ha några mer hål på hundarna nu. När Flossy leker med Gilly och Yougi går det hur bra som helst och ingen munkorg behövs, men just med Jester fungerar det inte och det beror säkert lika mycket på honom som är en väldigt mjuk och mild hund nästan lite larvig. Det är just bara när de springer lösa tillsammans för hemma i soffan kan de två ligga och tugga på varandra och ha så skoj, knäpphundar! Fast det går bra mycket bättre nu än för en månad sen så snart slipper hon säkert munkorgen helt!


Glada, lyckliga hundar!Inga kommentarer: