söndag 1 januari 2012

2011!

Nu är 2011 slut och vi har hela 2012 framför oss! Då ska man sammanfatta året som varit, oj vad har hänt under 2011? Känns som det har varit ett år med mycket sjukdom här hemma, lillhusse har varit sjuk ofta och även vi vuxna tvåbeningar har insjuknat ibland. Det har överhuvudtaget varit ett tung år med mycket sjukdom i familjen, mycket oro och många tankar... Trion har däremot varit friska och jag är så glad att jag har dem, många gånger har de varit min räddning, mina bästa vänner som lyssnar på allt, som alltid finns där och så våra härliga promenader tillsammans det gör gott för själen!


Det har varit ett helt underbart år tillsammans med Trion, de märks att de verkligen har växt sig samman under det här året. Jester har nu bott hos oss i lite mer än 2 år så han är verkligen hemma nu på alla sätt och vis men han har alltid varit den trygga! Yougi har snart varit hos oss i 2 år och även han är hemma hos oss och med oss, men nya saker, miljöer och människor är fortfarande jobbigt något som säkert alltid kommer finnas kvar hos honom! Gilly har varit hos oss i 1,5 år nu och snart fyller hon 3 år något som märks då hon både landat mer här hemma och har blivit lugnare. När hon kom var hon verkligen en virvelvind nu är hon en lady ibland men visst finns virvelvinden där.
Tillsammans har Trion verkligen blivit en sammansvetsad Trio och jag njuter av att se dem tillsammans, så lika men ändå så olika! De är verkligen bäst och vi har haft ett underbart år tillsammans med många härliga promenader i ur och skur, mycket bus, skratt och mys. Ja ett helt fantastiskt år tillsammans! Jag ser verkligen fram emot ett nytt år med nya äventyr tillsammans med mina Tre!


Så har vi lillhusse och husse här hemma också, mina allra bästa! Tänk vilket underverk det är att få se en liten person växa och bli stor och då menar jag inte husse utan lillhusse! När 2011 startade var Jonatan bara 1,5 år och nu är han 2,5 år, ett år har gått då massor hänt! Nu kommer orden och viljan, han vet vad han vill vår älskling! Att sen få dela den glädjen och all den kärleken som Jonatan för med sig tillsammans med Kjelle min sambo det är helt underbart! Det har som sagt varit ett tungt år med mycket oro och många tårar och då är det verkligen helt underbart att ha mina allra bästa som stöttar, delar och hela tiden finns där! Jag har verkligen en helt underbar familj, vi är verkligen en helt underbar familj, den kan inte bli bättre än en familj med matte, husse, lillhusse och en Trio Långnosar!Jag har även haft glädjen att följa Sinc min systers bordercollie blandning som också är från Irland. Vilka framsteg den hunden gjort! När han kom till min syster var han en förvirrad liten kille som inte gick ihop med barn... Nu är han en harmonisk men aktiv kille som tycker mycket om lillhusse här hemma. Tänk vad en mjuk hand, konsekvens och kärlek kan göra för en vilsen liten hund! Även för min syster har det varit ett tungt år, ett år med oro och tankar för oss båda, så tacksam att min syster finns där alltid och så tacksam för den kärlek och det bamd som Sinc och systeryster har jag vet så gott det gör fär själen! Ska bli så skoj att få följa Storöra Sinc och min syster under 2012, älskar att ha dem här på besök båda två!


Sen har vi haft gäster hemma hos oss dem får vi inte glömma! Vackraste Glimmer kom hit i jour i januari och hittade snabbt sitt alldeles egna hem, underbart! Nu delar vi med av oss av vår familj och vår kärlek till Finaste Flossy som bor hos oss i jour i väntan på en egen familj. Jag hoppas att 2012 blir Flossys år och att hon får komma hem snart lilla Lillstrumpan!

Glimmer som nu bor i ett fantastiskt hem i Falun tillsammans med en Irländare till en Lurcher vid namn McArtie!


Flossy som fortfarande väntar på sitt alldeles egna hem!


Nu kommer 2012 med nya äventyr och nya utmaningar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej o tack för din fina blog.. Är sååå sugen på att adoptera en ( el varför inte två) lurchers. Tyvärr funkar inte det praktiska riktigt bra med långa arbetsdagar. Har dock bestämt mig för att ändra på det under året. Jag fortsätter gärna följa din blog. Hälsningar från Sarah

Anonym sa...

BusGlimran som firade sin 10-årsdag i september med att ha dragkamp med MacArtie. Vem som vann? Glimmer naturligtvis, hon är ju äldst och bestämmer:) Det vet både Glimmer o MacArtie. En helt fantastisk tjej.
Matte o Husse