torsdag 15 november 2012

Tröjor!

Idag kom det ett paket i brevlådan, ett färgglatt härligt paket! Trions tröjor som ska värma gott nu i höst och vinter, så snygga!


 
Gillys tröja satt super, som att den verkligen var sydd på henne. Hon tyckte det var lite konstigt att gå in den först men det glömde hon fort!
 


 
Jesters täcke satt också bra, kanske lite kort i ryggen men tanken är att täckena ska värma bröstkorgen ordentligt om det blir kallt. De här tröjorna blir super att ha under mina täcken och att bara ha som de är nu under hösten. Jester är ju den som fryser minst också så det gör ju inte att det är lite kort på honom. Jester tyckte inte om sin tröja däremot, den var så läskig att röra sig i... känns som vi gått igenom det här förut med täcken, selar mm.
 


 
Yougis tröja satt bra i längd och allt men blev lite av en ankstjärt där bak, han har ju världens minsta rumpa lilla Yougi. Yougi avskyr att vara fotomodell... men älskade sin tröja. Som vanligt var han snabb att springa upp på övervången och lägga sig med tröjan på sig. Min lilla fryslort!
 


 
Supernöjd med tröjorna de här kommer vi verkligen använda mycket här hemma!

3 kommentarer:

Lisa sa...

Han är för söt, Youghi! Ja det är svårt med måtten när man beställer.

kram

Anonym sa...

Hej Camilla! Varifrån har du köpt dessa tröjor? Mvh/ Hilda Palo (hila.palo@gmail.com)

Camilla sa...

Hej Hilda!

Tröjorna har jag köpt genom en tjej på FB - Anna Tokbusa Bensryd. Hon har ett offentligt album på FB där man kan kika på det hon syr/sytt och på tygerna hon har. Hon är toppen!

Varma hälsningar Camilla