söndag 30 september 2012

Söndagsäventyr i skogen!

En heeeelt underbara dag har vi haft idag! Fem underbara timmar i skogen har Trion och jag haft i sällskap av Lystra som är hos oss idag också och tillsammans med Cliff och hans matte. Fika hade vi med oss, så vi tog en härlig paus och när vi dukade fram och satte oss ner kom solen, så mysigt och så gott det är med matsäck i skogen. Jag älskar skogen på hösten, det kan verkligen inte bli bättre, speciellt inte när man även har bästa promenadkompisarna med!

Vackra skogen uppe vid Ryssbergen!

 
Sagolikt vacker, fina Cliff!

 
Två som är fikasugna...

 
Fikapaus i skogen!
 
Blev lite kallt av att bara vara stilla så fleecetäcket som var nedpackat kom väl till användning...

 
och Yougi fick låna mattes tröja.

 
Jester fryser inte han lägger sig till och med utanför filten i mjuka mossan, min vackra kille!

 
Lystrabus! 
Godissök
 
 
Så vackert!

 
Härliga gänget, de kom så bra överrens allihopa. Lystra är nyast i gänget men hon är så glad och positiv till allt så självklart var det inga problem alls!

 
Söta, glada Lystra!

 
Hela gänget samlat, tänk att alla stod stilla så det hann bli en bild!

 
Lystra som vanligt på språng... mest ser bilderna ut så här. Trion någorlunda och sen en röd liten suddig fläck, hon är för härlig Lystra!

 
Efter vår långa promenad i skogen fanns det fortfarande energi kvar i Trion eller mest i Gilly, grabbarna de "rejjsade" i skogen där de fick gå lösa hela tiden. Suddiga bilder blev det, jag höll samtidigt i en liten Lystra som tycket det var orättvist att hon inte fick springa och busa... Skönt med en större gräsplan för lite spring innan det är dags att hoppa in i bilen.Vilken mysig helg vi haft! Trion och Lystra ligger här hemma helt slut nu, precis som det ska var efter en härlig söndag. Lystra ska snart åka hem till sin matte, det har verkligen varit superskoj att lära känna denna underbara lilla hund, Ystra lilla Lystra. Hoppas att vi får låna henne fler gånger när hennes matte jobbar! Ja om alla Cirnechi (plural för "Cirnecos" har jag lärt mig i helgen) är som Lystra ja då blir jag helt klart sugen på en liten röd... vem vet vad framtiden har framför sig.

1 kommentar:

Lisa sa...

Ajaj...farligt att "låna" hundar. Den KAN ju bli fler! ;-))

Lilla Lystra ser ut att ha lika mycket bus i sig som vår Charlie.

kram
ps Vi ses på lördag!