söndag 26 februari 2012

En underbar lördag!

Kan en lördag börja bättre än när man får erbjudandet av Trions husse, jag tar storstädningen hemma om du tar Trion och lillhusse på promenad, kan säga att valet var inte så svårt, bästa husse!

Det var verkligen ett aprilväder ute med sol ibland, blåst och snö ibland men vad gör det när man har bästa sällskapet med sig ut på promenad, älskade lilla Jonatan och underbara Trion! Bara man kom ut så var det riktigt härligt och det var inte så kallt ute, även om vi var bra frusna när vi kom hem efter 3 timmar. Väl hemma igen fick lillhusse och jag värma oss med varm oboy och ett varmt bad i badkaret!

Här pulsade vi fram förra helgen nu kunde jag dra barnvagnen med mig!
Lillhusse trött och tog en lunchvila i vagnen.


Min Underbaraste Trio!


Vackraste Gilly!

 
Finaste Yougi!
Bästaste Jester!
Nu när hagen har varit för isig för spring så har vi använt väskorna istället för att de ska få jobba lite, Yougi har inte så mycket spring i benen men Jester och Gilly så de har fått bära! Det är så skoj för även Jester tycker det är helt ok nu och de bär väskorna med lite tyngd i utan problem! Så nu blir det till att köpa en tredje väska så de har varsin.


Leran har kommit fram och säkert det vi har att vänta nu när snön försvann så tidigt, februari är inte slut än och vi har hela mars framför oss innan våren som brukar komma på allvar i april är här.

Det stänker lera ända upp på nosen...


På promenad där lillhusse är med måste man hitta på lite lillhussebus  också när han vaknade i vagnen!

När lillhusse och matte åkte rutschkana en liten stund fick Trion vänta, de är så duktiga!


En helt underbar långpromenad en lördag! Nu väntas en söndag med sol, får se vad vi kan tänkas hitta på då!

Inga kommentarer: