söndag 5 februari 2012

Älskade Yougi!

Tänk att idag är det 2 år sen vi stod på Arlanda och väntade på honom, vår älskade lilla Yougi!


Foto: Ann-Catrin Johansson

Vi har som vanligt firat med leverpastejstårta idag och så blev det nya tuggben!
Det är verkligen en speciell dag idag! Kommer så väl ihåg när vi mött alla ur vår Trio på Arlanda och alla möten har varit lika speciella och underbara. När vi mötte Yougi så mötte vi en kille som var rädd och ville fly, han tyckte allt var otäckt och läskigt. Vi hade Jester med oss i bilen och hämtade honom för att ge Yougi trygghet och visst hjälpte det. Väl hemma var allt otäckt till och med golvet! Han hittade sin trygga plats under trappen och därifrån sökte han sig runt i huset. På en månad var han trygg med oss men än idag finns det saker som är otäcka och läskiga men  med sin matte, husse eller trygga flock möter han idag allt. Min modiga prins! Tänk nu är du älskad, önskad och trygg och mattes älskade lilla Yougi!

Yougi 22 februari 2010, har hittat upp i soffan och värmen där.


9 mars 2010 - mina fina killar, så goa vänner!


14 mars 2010, promenader ute på Labroängar blev snabbt en favorit och är det än idag.


16 oktober 2011, nosen har blivit rosa på min lilla Yougi.


16 oktober 2011, de gråa stråna runt ögonen har blivit fler - min finaste lilla Yougi åldras med skönhet! Även läpparna har ändrat färg från svart till rosa...


20 oktober 2011, vänner.


Så underbart roligt det är att titta tillbaka på de två åren som gått och minnas dem med glädje! Tänk så underbart livet är med Yougi i vår familj, vilken förmån vi har som får dela våra liv med honom vår kloka, fina Yougi!
2 kommentarer:

Lisa sa...

Lilla gubben! Vilken tur han hade som fick komma till er!
Känner igen täcket han fick på Arlanda. ;-))
Knepigt(?) att hans nos blivit rosa. Men det "är han" på nåt vis. (Påstår jag då som knappt känner er egentligen....fast ändå :-D )

Kram

Anonym sa...

Yougi är en riktig sötnos:)