söndag 2 oktober 2011

Höstpromenad

Idag var det verkligen höst ute, men det var varmt, ovanligt varmt för att vara oktober, nästan lite kvav värme. Annars har hela dagen varit lite disig här hemma, så där som det ska vara på hösten när dimman ligger kvar länge på morgonen. Trion och jag kom äntligen ut på en långpromenad idag, det blev sent på eftermiddagen men i härliga 3,5 timme var vi ute, så underbart skönt! Lillhusse börjar bli bättre nu, de jobbiga kopporna i ansiktet mm har torkat. Nu är det bara blåsorna på händer, fötter och ben som ska torka upp också.

Hösten är här med alla sina vackra färger - hösten är verkligen så vacker!







Ska man ut på ängarna där kossorna går måste man ta sig över "kobroar". Yougi är alltid först, min fina lilla långnos!


Eftersom vi kom ut sent på eftermiddagen och jag visste att mörkret skulle hinna ifatt oss så hade vi gott om reflexer på oss.




Vi hann upp till hagen innan det blev allt för svart ute, men visst var det mörkt... Tur att vi hade upplyst elljusspår att gå i på vägen hem.


Kameran gör att allt blir mycket mörkare för fullt så här mörkt var det inte, jag lovar jag såg hundarna. Försökte ta någa bilder när de sprang i full fart i hagen men det gick inte... Man kan däremot se på reflexerna vilken hund som är vart - först springer Gilly - rosa reflex, sen kommer Yougi - blå reflex och sist springer Jester - grön reflex.


Nu är både jag och hundarna så där härligt trötta så det blir en lugn kväll framför TVn nu tillsammans med en nöjd trio!


Inga kommentarer: