lördag 20 augusti 2011

TjejBus!

Idag har tjejerna här hemma funnit varandra... Full fart blev det en stund sen blev det mys i bädden! Fina flickorna!






Vädret har inte varit det bästa idag så jag plockade fram konger med fryst leverpastej i som lite aktivering. Flossy tyckte det var lite konstigt först men sen kila hon fast sin kong i armhålan och slika i sig leverpastejen. Igår kväll fick de även varsin fylld och ihopvikt toaletterulle som lite aktivering på kvällskvisten - det förstod hon sig inte alls på så det får vi träna på.


Idag har vi även haft lite tandvård då hon har eller hade en del tandsten. Nu börjar tänderna skina vita, blir lite mer imorn sen är det klart. Flossy tyckte att det där med att skrapa tänder var sisådär men hon är så snäll och fann sig efter lite övertalning.


Vad tycker trion om att ha fått en jouris här hemma då..?

Jester som brukar tycka det är så där med nya kompisar här hemma har helt och fullt accepterat Flossy, de fann varandra på en gång! De har samma sätt att leka på , beror nog mycket på det. Jester brukar aldrig bli arg utan kan mer vara lite depp med en ny hund här hemma. Men inte tillsammans med Flossy.

Yougi han är som vanligt, han tycker att alla är välkomna här hemma bara de är snälla! Yougi är vår Ferdinand här hemma men han sitter inte under någon korkek och luktar på blommor utan ligger i sängen och sover... Bara han får göra det är han lycklig!

Gilly är den som tyckt att det inte var så kul med en tjej till här hemma, kan det vara konkurrens kanske? Eller har det berott på att Flossy morrat och vaktat sin bädd, Gilly avskyr när någon morrar åt henne - hon blir sååå ledsen då. Hon kan inte heller förstå varför alla inte vill ställa upp som hennes kudde - det är väl alla till för?! Gilly har inte varit arg utan mer hållt sig undan och sett mindre glad ut - slängt långa blickar på sin matte tex... Nu som ni sett på bilderna har de lossnat och Gilly och Flossy har kommit på att de kan vara riktigt goa kompisar!

Inga kommentarer: