torsdag 18 augusti 2011

Ett, två, tre, fyra...

Ja som ni ser har trion blivit med en ny kompis i veckan, vår lilla överraskning, en kompis som ska bo här tills det alldeles egna hemmet dyker upp. Lilla Floss eller Flossy som hon kallas bor hos oss i jour nu, hon är en riktig liten raring som inte kunde bo kvar i sitt förra hem pga av allergi. Som ni ser så tar trion väl hand om henne.











Flossy placeras genom NeverNeverLand och ni kan läsa mer om henne här. Hon är en helt underbar liten lurchertik med så mycket kärlek att ge. Hon är i nuläget lite försiktig av sig och tycker att livet är lite konstigt och hon behöver en del socialträning som hundmöten, hon älskar alla och det visar hon glatt...Hon har världens sötaste öron som står rätt upp mest hela tiden och hon kan verkligen vinkla dem åt alla håll. Hon är en väldigt mjuk tjej med ett mycket bra hundspråk, hon och Jester har verkligen funnit varandra, och hon knyter starkt an till sin ägare för tillfället till mig som jourmatte. Så med Flossy som familjemedlem får man verkligen en vän för livet!





För Flossys skull hoppas jag att hennes alldeles egna hem dyker upp snart och för min egen skull... hon kommer en verkligen nära den här underbara tjejen.

Inga kommentarer: