lördag 20 augusti 2011

Goaste lilla Tigerlilja!

Lilla, goaste Flossy eller Tigerlilja som jag har som smeknamn på henne. Hon är mjuk och vacker som en lilja men stark och modig som en Tiger efter allt hon gått igenom! Jag är så imponerad över den här fröken och all kärlek hon har att ge!

Flossy skulle verkligen passa in i vilken familj som helst! Ensamstående, barnfamilj, pensionärer, par osv. Hon trivs att ha någon hos sig hela tiden så får hon inte en hundkompis i sin nya familj så behöver hon att man är hemma en del, även om hon klarar av att lämnas ensam ett par timmar.Det finns inget som är problem med Flossy, att klippa klor går bra, att badas/duschas går bra även om hon inte älskar det precis.., hon älskar att åka bil, biter inte på saker - kanske på ett och annat gossedjur förstås, hon är helt rumsren. Hon är mycket lugn inne och bara hon får följa med sin matte/husse runt i huset/lägenheten så är hon nöjd. Hon vill vara med och ha koll på vad som händer, men bara hon är med så lägger hon sig lugnt ner och sover på en matta eller på en mjuk bädd. Å hur mysigt är det inte att ha sällskap hela tiden, supermysigt tycker jag! Nästan så det blir lite tomt de gånger hon lägger sig i ett annat rum...


Tillsammans med andra hundar är hon super, så vänlig och glad. Hon kan vakta sin bädd lite för andra hundar, men det är nog mer osäkerhet så här i början. Hon känner ju varken mina hundar helt eller känner sig helt trygg här hemma än. Tuggben tycker hon om att tugga på och det finns det gott om här hemma men det är inget bråk om dem utan de delar snällt med varandra.Hon kan dra lite i kopplet av iver och vill hälsa på alla hundar man möter men hon lyssnar när man säger till henne. Hon söker så mycket kontakt med sin förare hela tiden. Allt hon vill är att göra rätt och att man ska tycka om henne hela tiden.


Lilla Tigerlilja är verkligen en liten guldklimp och den som får henne som familjemedlem kommer få en mycket trogen familjemedlem. Bara man ger henne kärlek och trygghet, hon älskar att få vara nära och vara med sin familj. Hon kan vara lite osäker men mycket nyfiken i nya miljöer, något som kommer försvinna mer och mer när hon känner sig trygg i sitt nya hem och tillsammans med sin matte/husse/familj. Goaste lilla Tigerlilja!

Inga kommentarer: