måndag 25 april 2011

Varm aprildag!

Tänk att för en månad sen låg det fortfarande snö kvar på backen här i stan och idag har man gått barfota i sandaler och i kortbyxor. Känns lite konstigt faktiskt även om man inte ska klaga på värmen så kom den väldigt fort och lite för tidigt kan jag tycka. Jag vill njuta av våren och att alla blommer och knoppar slår ut i lagom takt nu har allt slagit ut i full fart nu i helgen.

Idag var det dags för lillasyster att fara hem till Linköping igen och vi tog en liten promenad med bus som avsked för den här gången. Hundarna lekte som vanligt toppen tillsammans, så tydliga i sitt hundspråk med varandra. Det kom en kort sväng en annan hund såg ut som en BorderCollie korsning där husse ville att hunden skulle få leka och frågade om han fick vara med. Systeryster kopplade upp Sinc då han blir osäker med ruffiga hundar och jag kopplade Gilly som kan bli väldigt het i lek. Jester och Yougi var inte ett dugg intresserade av hunden utan blev enbart förbannade på honom, mina som nästan aldrig blir arga på andra hundar. Jag förstår dem då hunden var mycket burdus i sitt sätt att vara och läste inte av mina hundar ett dugg utan var bara på hela tiden. Hussen och matten insåg att det inte var någon idé tillslut och kopplade sin hund och gick. Våra hundar fortsatte att leka en stund efter att de gått men värmen gjorde dem trötta idag och sen har det hänt mycket i helgen med att springa, busa och långpromenader.

Gilly tycker det är varmt! Inte lätt att vara svart i den här värmen. Värmen kom så plötsligt att hundarna har inte hunnit vänja sig vid värmen och Gilly är den som tycker det är jobbigast.


Lille Sinc kan vara snabb och springa ifrån en Gilly!


Kom igen Yougi! Sinc är mycket förtjust i Yougi - sötnosarna!


Jester ville bara tugga på sin pinne.


Ett varmt gäng!


Nu hoppas vi att Sinc och systeryster kommer snart igen!

1 kommentar:

Josefin sa...

Ja det måste vi verkligen! Mina är mer busiga än nånsin nu när det är härligt väder. :-) Vi får se till och ta en sväng snart. hoppas ni har haft en bra Påsk trots diverse sjukdomar. Vi ses iaf en dag i veckan hoppas jag ;-P kram