söndag 25 mars 2012

Vårstädning och vårpromenad!

Lördagen var en stor städdag här hemma inte så kul för Trion (inte för oss tvåbenta heller) men så skönt det är när allt är rent! Alla hundfiltar mm är tvättade, golven är rena, en hel del har slängts och Trion är duschade och doftar gott!

Jester på tvätthögen av hundfiltar...


För att kompensera en tråkig lördag för Trion så tog vi en promenad och bus med Duon Papillion! En härlig dag, i fyra timmar var vi ute och gick och busa i hagen!

Full fart på min Trio!


Kom igen då så leker vi...


Alla fem <3


Fina grabbarna!


Tuffsan vill leka NU men inte med hundar utan med bollen...


Söta Alva, dotter till Tuffsan!


Mycket spring blev det och visst hänger gärna de små ludden med!


Nu tar vi den...


om du tar den högra så tar jag den vänstra...


Nej då ingen fara det är bollen som är det intressanta objektet och inte de små om de nu inte har bollen i munnen.
Kom igen då!


Inte alltid den största som är farligast... Gilly blir jagad av lilla Alva och oj så rädd hon blev ungefär lika rädd som Alva blir när det är tvärtom, larvpottorna!


 Jester <3


Yougi <3


Gilly <3


Lillhusse fick nya kompisar och oj så roligt han hade tillsammans med dem!
Två andra goa kompisar, Josefin matte till de små och Yougi <3


Efter bus i hagen så fortsatte vi vår härlig skogspromenad med hundarna lösa, ja Gilly gick i koppel förstås och Jester en stund för lillhusse ville hålla. Vi mötte en hel del folk och det var flera så som sa oj vilka duktiga hundar, så stolt man blir över hela gänget! Sen fanns det flera som sa vilka fina hundar och de är verkligen så fina alla fem och så himla duktiga!


Vårtecken för idag, Vitsippa! Såg även fjärilar och massor av blå Blåsippor i backarna och gula tussilago i vägkanterna men det här var årets första Vitsippa för mig!

1 kommentar:

Anonym sa...

Guuuud vilka fina bilder du ha lyckats ta på alla de härliga vännerna! Tack för sällskapet och jag hoppas att jag är "helare" och friskare tills nästa promenad! Kram Josefin