fredag 9 mars 2012

Influensa från Hell!

I söndags började kroppen kännas tung och frusen, näsan täppt och knoppen seg... Å visst när man vaknade upp på måndagen så var det bara att inse jag hade sjuknat in i influensan och vilken influensa sen, så matt i kroppen mm, det har bara varit att sova sig igenom dagarna något annat har man inte orkat. Som tur är verkar resten av familjen här hemma klarat sig bättre! Lillhusse hade lite feber i onsdagskväll och har varit trött men inge mer feber och snuvan verkar vara lindrig, hoppas, hoppas han klarar sig helt! Husse står som vanligt på benen vilket har varit tur den här veckan...

Soffsällskapet har bytts av under dagarna, mina underbara, inte behöver man känna sig ensam inte!Även om jag mest dragit ner gardinerna och sovit så har Trion velat ut i solen på altanen... skönt att några kunde njuta av solen för det har varit ett par underbara dagar ute!Den här veckan har verkligen varit supertråkig för Trion, korta promenader med husse då matte inte orkat vara vaken med lillhusse så lång stund och sen bara hålla en sjuk matte sällskap i soffan hela dagarna, roligare kan Trion ha det! Lite aktivering har jag orkat fixa till Trion men även det har varit tungt och lite av den här veckan men lite godissök på lilla tomten, fyllda märgben/konger och så paketöppning har vi lyckats få till.
Nu verkar det som influensan vänder och jag har till och med ork att sitta vid datorn, bara det är ett stort framsteg! Igår var jag ute en liten sväng med Trion för att få lite frisk luft men jag orkade inte gå så många metrar... men minst en promenad med Trion per dag nu så ska nog orken återvända till veckan som kommer. Det blir inte så långa promenader och inte så snabba men vi får hitta på lite skoj på vägen så Trion blir trötta och nöjda! Nu har Trion varsin klövjeväska också, jag köpte en till i lördags och det passar ju perfekt nu när promenaderna inte blir så långa och isen fortfarande ligger kvar i hagen!

1 kommentar:

Lisa sa...

Skönt att du orkar "data" lite igen. Har varit tomt här! ;-))

Ja det är skönt med värmen...även om vi fick ett bakslag nu med mer snö. *blä*

Ha en skön helg!
Kram