fredag 5 april 2013

Sommartid!

En sån härlig vecka det varit och än är den inte slut! Även om kroppen protesterar mot tidsomställningen till sommartid och behöva kliva upp en timme tidigare så njuter vi verkligen här hemma av de ljusa kvällarna! Det här är en sån härlig tid när man verkligen märker av ljuset, det är ljust på morgonen när vi går vår tidiga morgonpromenad och det är ljust på kvällarna så man hinner gå en ordentlig långpromenad när det är ljust ute, helt underbart!

Tidig morgonpromenad!
Nu i veckan har vi verkligen tagit igen förra veckans slarv med långpromenadar! Vi har gått många härliga och långa promenader och njutit av det underbara vädret, solsken och härliga temperaturer på dagarna. Vi har haft sällskap av Sinc och Systeryster på promenad men vi har också bara gått Trion och jag, det är härligt det också att bara njuta tillsammans. Några dagars påsklov har vi unnat oss här hemma också. Husse och jag tog lite olika dagar så Lillhusse skulle få ett helt påsklov och även Trion har njutit av att ha oss hemma.

Härlig kvällspromenad!


 
Så härligt med ljusare tider, då finns det mer tid för spring och bus! Bara snön kunde försvinna nu också så Trion verkligen kan springa för fullt på fälten! Tyvärr skär de sig på tassarna på den isiga snön som ligger på fälten så än blir det inte så mycket spring... 
Nu ska vi fortsätta njuta av veckan och en härlig helg då vi är ledig tillsammans hela familjen!

Inga kommentarer: