söndag 3 februari 2013

Solig underbar dag!

Idag har vi haft en helt underbar dag i solen. Tänk vad solen gör en gott och nu värmer solen verkligen ute, längtan till våren börjar verkligen kännas nu. Vi hade bästa sällskapet på promenaden idag, Cliff, Ida med deras matte! Tror allt vi pratade oss hesa när det nu var längesen vi sågs, hundarna blev glada över att träffa varandra de också, speciellt Cliff som har ett extra gott öga till Gilly. Under promenaden gjorde vi planer för våren och de kurser vi önskar gå mm, hoppas det blir av och mycket mer. Jag ser verkligen framemot en vår med massor av träning och förhoppningsvis en hel del hundkurser!

Det känns som att naturen inte bestämt sig än för om snön/vintern ska släppa sitt tag eller inte... i söder sluttningar börjar barmarken komma men mest är det snö kvar. Vi höll oss borta så gott det gick från isiga vägar och gick över fälten på Labroängar istället, en av det vackraste platserna som finns och genom skogen. Där höll skaren oss uppe nästan hela tiden och vi kunde njuta av solen.


 
Yougi!
 
 
Jester!

 
Gilly!

 
Ida!

 
Cliff!

 
Gruppfoto måste vi ha när solen sken så vackert! Ett helt underbart gäng som jag blir så glad över att vara tillsammans med!
 
 
Mina bästa som förgyller varje dag, vad skulle jag göra utan dem!

 

Inga kommentarer: