söndag 17 februari 2013

Grå dag blev en bra dag!

Vilken grå och tråkig helg! Kommer från landet med vackert vinterväder hem till stan där allt är grått och blaskigt, då är vintern inget kul... Men man får göra det bästa av dagarna och eftersom solen helt verkar lysa med sin frånvaro (har ni tänkt på så lite sol vi haft sommar, höst och nu även vinter?) så får vi fylla livet med glada vänner som lyser upp tillvaron! Så trots grått väder har vi idag haft en underbar dag med våra bästa vänner, Ida, Cliff och deras matte, tänk så gott humör man blir på då (och trötta hundar får man)!

Det blev en härlig sväng ner mot stan och Nyköpings slott för att sen gå längst med hamnen hem, en härlig runda på 8,5 km.
 
Nyköpings slott

 
Hamnpromenaden

 
Bästa gänget, många kommentarer får vi när vi är ute! De flesta säger oj vad många hundar är alla era? Kan man annat än stolt svara JA då!


 
Sen blev det bus på fotbollsplanen! Jisses så mycket spring det var i benen idag och då sprang de som tokar i veckan på landet... härligt att se dem! Gilly var lite pest och pina så Jester fick säga åt henne på skarpen...

 
tveksamt om hon lyssnade!


Härliga slemmansikten.
 

 
Busfian!

 
Mina fina Tre som nu tycker det är färdigt med spring och bus.

 
Colliebus!


 
Vackra Ida!

 
Två Greyfröknar som spanar rådjur, spännande!


Nu är vi laddade för en ny vecka där vi hoppas att solen tittar fram, känns som det behövs!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Camilla, vart köper du dina selar? Jag beställde en som Randi rekommenderade men den satt inte jättebra över den djupa bröstkorgen? Kram sarah m chloe

Camilla sa...

Hej Sarah!

Jag har köpt mina selar av en tjej som måttsyr dem, Sighthounddesign by Jecka. Länk till hennes hemsida finns i min länklista och hon har en FB sida som heter Sighthound design by Jecka. Helt underbara selar!

Kramar till er!