söndag 28 oktober 2012

Två och två...

Idag har vi haft finbesök av fina Ida! Med Fyra hundar hemma fick vi dela upp promenaderna här hemma, jag fick gå med dem två och två. Morgonpromenaden var redan avklarad förstås för våra Tre här hemma och även för Ida. Innan promenaderna åkte vi först en sväng hem till en jobbarkompis till mig för att se hur Ida fungerar med katter och med småhundar när de springer och leker. Den lilla hunden brydde hon sig inte om och katten var mest bara intressant om den var på golvet, Ida nosade bara snällt på den men hon ville nog bra gärna leka med den.


Efter kattestet så åkte vi till hagen där Gilly och Yougi fick springa av sig. Gilly hon sprang för dem alla Fyra tror jag... Yougi han åt som vanligt bara harlortar, inte ett springsteg idag inte!




Sen åkte vi hem med hela gänget igen och väl hemma fick Ida och Jester gå en liten skogspromenad. Jester får ju inte springa för sin tass och Ida hon fick följa med för fotografering och sällskap!


 
Sagolikt vacker är hon, vackra Ida! Nu är det bestämt hon blir kvar hos Cliff som en familjemedlem i en helt underbar familj!
 


 
Nu tar vi det bara lungt här hemma och snart är det dags för en liten kvällspromenad med dem alla Fyra innan Ida ska åka hem till sitt jourhem igen.



Inga kommentarer: