tisdag 16 oktober 2012

Firar 3 år i Sverige!

Idag är en speciell dag en mycket speciell dag! Idag är det nämligen tre år sen Jester satte sina tassar på svensk mark och klev rätt in i hjärtat på mig. Min fina och bästa vän som alltid är vid min sida, alltid, alltid tätt intill. Det var med Jester allt började, kärleken till dessa underbara Irländska rescue hundarna och kärleken till dessa underbara Vinthundar! Ja ett liv utan Vinthundar är helt otänkbart!

Tänk att det var tre år sen... tiden har gått så fort samtidigt som det känns som han alltid funnits där tätt intill vid min sida.
 
På Arlanda 16 oktober 2009!

 
Första dagarna hemma!
 
 
Tänk att vissa saker kan bli så rätt, min underbara vän som jag hoppas få glädjen att dela många många fler underbara år tillsammans med.

Jester, september 2012

 
Självklart har vi firat med leverpastejstårta eller idag blev det faktiskt leverpastejsbakelser istället!3 kommentarer:

Anonym sa...

Så kul att Läsa din blogg Camilla! Du är så bra på att beskriva ert liv tillsammans, alla dina hundar verkatr hur mysiga som helst och där har du med all säkerhet varit en väldigt bidragande faktor. Hälsningar från Sarah m Chloe :-)

Lisa sa...

Ja han är SÅ fin! Jag tycker faktiskt att Sebastion har samma blick. Och titta på lillplutten Jonathan i pappas famn. :-)

kram

Anonym sa...

Fina Jester:). Grattis till er alla! När vi var o hämtade Glimmer hos er så såg man verkligen hur alla trivdes tillsammans. Bättre hem har ingen hund kunnat få. Och Glimmer klev rakt in i våra hjärtan. Och sen kom macArtie och gjorde detsamma. Förstår er så väl.
Hälsningar från stolt matte o husse till Glimran o Mackan:)