torsdag 15 september 2011

Regn, storm, sol

Vilket växlande höstväder det varit de senaste dagarna! I söndags gick vi långpromenad i ösregn, i måndags i storm och i tisdags i sol, trots att det regnade hela förmiddagen men på eftermiddagen sprack det upp till underbart väder! Idag vaknade vi upp till regn men det  verkar spricka upp idag också så vi hoppas på en långpromenad i sol till  kvällen. Att gå med fyra hundar i blåsten som var i måndags var hopplöst, eller snarare Gilly och Flossy var hopplösa! Det var så skoj med vinden så, det flög löv och plastplåsar och de var båda helt övertygade om att de kunde springa fortare i vinden... lite svårt när man går i kopplet bara!

Trion och Flossy fungerar super tillsammans, de har verkligen blivit en lugn, trygg flock tillsammans. Det tar ju ett tag för alla att hitta sin plast när det kommer i en ny hund så här. Visserligen en hund som inte ska stanna här för evigt men det vet ju inte hundarna som  klokt nog lever här och nu! Men det märks verkligen att de är fyra hundar! Jag tyckte att gå från en till två hundar märktes här hemma men på ett bra sätt. Från två till tre tyckte jag inte att jag märkte så mycket annat än att det var en busloppa som flyttade hem till oss förstås! Men fyra hundar det märks, det är många koppel att hålla reda på, tar stor plats i bilen osv. Nu är ingen av hundarna något problem alls men det märks verkligen att det är många hundar här hemma just nu. Tre är för mig det perfekta antalet det vet jag helt klart nu! Det heter ju, alla goda ting är tre <3 <3 <3 Men visst är det skoj att få ha en liten gäst här och följa hennes utveckling och vägen till hennes alldeles egna hem som finns där ute någonstans!

Igår ringde de från lillhusses förskola, han var inte pigg. Han har en envis hosta som inte vill ge se, dyningar från förkylningen från förra veckan får vi hoppas på så det inte är något nytt. Alla vet vi ju hur trött man kan bli av en hosta... speciellt när man hostar sig natten igenom. Ingen feber har han i alla fall och skapligt pigg här hemma där tempot är lite lugnare än på förskolan. Så idag är jag hemma igen, imorgon får husse vara hemma eller om han är skapligt pigg så kan han vara hos sin mormor.

Förutom långa härliga höstpromenader under veckan så har vi nog mest bara myst här hemma, det märks att hösten är här, mys i soffan under filt finns det något bättre? Jag älskar hösten!

Vid datorn kan det se ut så här!Där i soffan låg jag också, tillsammans i en härlig hög!


Flossy var med hon också men hon hittade en egen bädd!


Inga kommentarer: