tisdag 27 september 2011

Liten paus...

Jag har haft en liten datapaus ett par dagar, det behövs verkligen ibland! Vi har här hemma haft en härlig helg med en tur till landet på lördagen där vi tog en härlig långpromenad och en rätt lugn söndag med en utflykt för lillhusse i härligt väder, visst var långnosarna med då också!

Lillhusse med på långpromenad på landet, men han lämnar inte så gärna sin hockyklubba så den fick följa med den också. Efter en kort stund så somnade han gott i vagnen med klubban i famnen istället.


På landet får man gå lös i skogen, i alla fall grabbarna långnosar!


Gilly och Flossy fick däremot gå kopplade, blir så mycket spring och bus om de två går lösa...


På vägen hem från lande på kvällen så stannade vi i hagen för lite kvällsbus och ett måste godissök i gräset. Min underbara trio öste på för fullt och prinsessorna bus de kan de två! När vi sen kom hem så hade vi mycket trötta hundar, lantluft och spring det tar på vinthundskrafter!
Nu är det lite lugna dagar här hemma igen för lillhusse ligger sjuk i hög feber igen, tänk att alla baciller ska hoppa på honom lilla älsklingen. Lite äventyr ska vi nog allt hitta på under veckan för frisk luft behöver jag och hundarna, annars njuter de mest av att ha oss hemma hela dagarna.

För Flossy är det nu nedräkning, på lördag flyttar hon till sitt alldeles egna hem! Hon träffade sin matte i söndags en sväng igen, de har haft lite smådater de senaste veckorna och Flossy blev verkligen lycklig. Hon sprang glatt med sin matte till bilen som de skulle åka iväg med på lite egna äventyr utan att ens vända sig om efter sin jourmatte - precis som det ska vara!Inga kommentarer: