söndag 29 maj 2011

Staket!

Äntligen efter 1,5 år här i huset så har vi fått upp staket! Nu är nämligen radhuset vårt efter friköp och så har de mätt klart vart allas tomter ska gå. Staketet ska målas i vitt annars är det helt klart förutom en hasp till grinden. Ut från tomten har vi ett trästaket och mot sidorna där vi har buskar satte vi kompostgaller för att lätt kunna ta bort om vi ska fixa med buskarna. Trästaketet är 110 cm högt och kompostgallret är 90 cm högt men som sagt där är det buskar hela vägen. Höjden är inte helt vinthundssäkert men 110 cm är det högsta man får sätta utan bygglov när det är vid tomtgränsen. Nu har jag ingen hoppare här hemma, kanske Jester då man han har kunnat vara lös på tomten när vi inte hade staket utan att strosa iväg så det kommer säkert fungera kanon här hemma. Sen är tomten inte så stor och vi är alltid med när hundarna är ute, speciellt nu i början.

Trion verkar tycka att det är supermysigt och skönt att slippa halsband och lina på tomten.Tur man har en händig pappa som satt upp och sågat till trästaketet! Det blev så fint och det är toppen för hundarna men även för att hålla lillhusse hemma då han mer än gärna går iväg på egna upptäcktsfärder...


Njuter!
Busa kan man göra också!Altanen är fortfarande en härlig att mysa på där det är vindstilla och sköna bäddar.Inga kommentarer: