tisdag 1 juni 2010

Vem blir det som kommer till oss i jour..?

Helt underbart - lilla Billy-Bob har fått en som är intresserad av honom! Då skulle han slippa komma till oss i jour och få en egen familj på en gång. Nu är inget klart på långa vägar, först ska den som är intresserad skicka in en intresseanmälan och sen är det hembesök innan man blir godkänd som adoptör. Men jag håller tummarna för att Billy-Bob hamnar i sitt foreverhome på en gång. Det hade nog blivit svårt för mig att skiljas från den godbiten, för han är ju helt gudomligt söt och har en sån där valpigt härlig blick!


Här är han sötaste lilla Billy-BobNu när Billy-Bob kanske har ett hem på gång så kommer kanske den här lilla tösabiten till oss istället i väntan på att hennes foreverhome ska dyka upp!

Låt mig presentera Hazel-May!Söta lilla Hazel-May är en skönhet redan nu men tänk henne som en vuxen vacker donna - oj så vacker hon är! Lilla Hazel-May söker ett eget hem med mycket kärlek och en familj som är beredd att ge henne den tid som en valp behöver. Här kan du läsa mer om lilltösen -  Hazel-May! Är du intresserad av henne eller vill veta mer om henne maila lena@neverneverland.se.

Tänk så spännande tid vi har framför oss, vi vet inte riktigt vem som ska komma bara att de med all säkerhet kommer någon. Vem vet någon kanske får upp ögonen för lilla Hazel-May också så hon får komma till sitt foreverhome på en gång - jag håller tummarna för det bästa både för Billy-Bob och Hazel-May!

Hälsningar Camilla, Jester och Yougi


1 kommentar:

Jasmina sa...

nämen gud sådana söta och fina dom var hundarna, jag förstår att du känner att det kommer bli svårt att lämna ifrån sig en igen om man har varit jourhem till en!