fredag 18 juni 2010

Välkommen till Sverige Millie och Sally!


Så nu äntligen har Millie landat i Sverige och vi har glädjen att få "låna" henne ett par dagar! Hon är en väldigt social tjej med mycket energi och bara sååå vacker. Hon fann sig fort till ro här hemma efter promenad, bad, mat, bentuggande och promenad igen - nu ligger prinsessan i soffan och sover med husse i familjen.


Millie på Arlanda

Millie och Jester hälsar på varandra

Millie nybadad i soffan - härligt att hon på en gång hittar upp i hemmets mysigaste hörn!


Tillsammans med Millie kom den här skönheten.

Underbara Sally - henne blev jag verkligen förälskad i! Fick massor av pussar av henne redan genom transportburens galler och inte slutade hon pussas för att hom kom ut ur buren. Hon bara älskade alla och livet och alla hundar hon mötte - en sådan glad och underbar hund! Jag hoppas verkligen att Sally snart hittar sitt alldeles egna foreverhome det förjänar den här raringen verkligen! Vill du veta mer om Sally kontakta lena@neverneverland.se eller gå in på NeverNeverLands hemsida - här.

Mina prinsar var självklart med upp till Arlanda och tog emot sina landsmän (kvinnor). De var helt fantastiska och hälsade glatt nykomlingarna välkomna till Sverige! Det är en helt underbar känsla att få ta emot dessa underbara hundar på Arlanda - den känslan lever jag på länge! Nu hoppas vi att vi snart ska upp igen för att ta emot Star vår stjärna till jourhund. Håller tassar, tår och tummar här hemma för att hon ska landa i början på juli! 

1 kommentar:

Josefin sa...

Åhhh, tår i ögat ju... :)