onsdag 23 juni 2010

Vem blev det?



Först skulle Billy Bob komma till oss i jour - men gläjdande nog fick han komma till ett alldeles eget hem på en gång!


Då bestämdes det att Hazel-May skulle komma till oss men även hon hade turen med sig och hennes foreverhome dök upp!


Sen hade vi glädjen att få låna Millie ett par dagar här hos oss innan hon for vidare.


Sen var planen att underbara Star skulle få flyga till Sverige och komma till oss i jour. Men hon började löpa och kunde inte kastreras förens löpet är över. Så hon kunde tidigast komma till Sverige om 1,5 månad och då är det nästan dags för mig att börja jobba igen och det är ingen bra start för en jourhund. Vi hoppas att ett jourhem som kan ta hand om henne på bästaste sätt i augusti dyker upp så även hon får en chans till ett nytt liv här i Sverige! 


Vem blev det som kom till oss då till slut... för en jourhund har vi! Jo en helt underbar liten gyllene prinsessa som heter Sally! Underbaraste Sally som vi mötte på Arlanda när hon satte sina tassar på svensk mark för första gången - vi var uppe och mötte Millie då. Idag så fick Sally komma hem till oss i väntan på att sitt alldeles egna hem ska dyka upp. Hon är så underbart go och mjuk - hon är en hund som bara flyter in och det känns som om hon alltid bott hos oss. Jester och Sally blev fort goda vänner och ligger ofta i soffan och busar och tuggar på varandra.





Hon är även helt oberörd av lillhusses lekar och leksaker som kan vara rätt högljudda - att ligga och tugga ben bredvid lillhusse när han leker går utmärkt!



Hon är så vacker - gyllene prinsessan Sally!

Vill du veta mer om Sally så kontakta mig på camilla@neverneverland.se eller gå in på NeverNeverLands hemsida - här.

Inga kommentarer: