tisdag 1 maj 2012

Valborgsmässoafton!

Vi sov kvar på landet då lillhusse och Trion skulle vara där under dagen medan jag och husse skulle till jobben. Vaknade en aning stel på morgonen... undra varför?!


En vacker men kall skogspromenad gjorde susen för humöret, solen sken och det var frost i gräset!


Lillhusse hade haft superskoj hos morfar sin, bytt däck och fixat! Trion de hade mest bara legat ute i solen och myst hela dagen. De fick ha lina på sig då inte matte var med men alla fann sig i det en stund iaf. Gilly hon hade efter ett tag bitit av linan och sen gått in till dem i verkstaden när de höll på att byta däck, hon ville ju bara kolla vad de gjorde... mattes busloppa!

När vi slutade jobba så kom pappa min med hela gänget hem till oss, Trion och lillhusse var bra trötta men lite Valborgsmässofirande orkade vi alla med! Vi gick till ett firande där det inte smäller några smällare/raketer men när vi var på väg hem så smälldes det på andra sidan vattnet där det också var firande... Så onödigt elden är ju vacker i sig! Yougi tycker inte om när det smäller och fick väldigt bråttom hem föstås, som tur var så var vi nästan hemma och smällarna var en bra bit bort...Idag blir det nog mest bara en mysdag här hemma, lite att fixa då vi tvåbenta ska på kryssning i slutet på veckan... Trion ska få sällskap av Storöra Sinc och Systeryster så de kommer ha toppendagar de också!

Inga kommentarer: