tisdag 1 maj 2012

Borsta, borsta, borsta...

Jaha så var det dags igen, all Jesters vinterpäls ska av... Jester har en helt annan päls än en Greyhound eller Whippet, han har längre päls och mycket underull iof bra på vintern då han håller sig varm. Men det är inte den roligaste pälsen om jag ska vara ärlig för den är överallt! Yougi och Gilly fäller ingenting, jo lite förtsås men det märks nästan inte alls här hemma. Skönt att det bara är en av tre som fäller så jag ska inte klaga.

Så nu är det borsta, borsta, bortsa som gäller och ett och annat bad...Lillhusse hjälper till han också och Gilly ställer gärna upp att bli ompysslad en stund i solen.


2 kommentarer:

Maria Segedi sa...

Japp sådär fäller William oxå =) Måste bara fråga är ngn av dina nakna på magen som WIlliam är? Är det vanligt på vinthundar? Hela undersidan och 10 cm upp på sidorna är det väldigt dåligt pälsat.

Camilla sa...

Det är inte ovanligt att vinthundar har mindre päls under bröstkorgen/ på magen. Även på bakbenen mot rumpan kan de ha kala fläckar (mest Greyhound) men jag kan tänka mig att William har som Jester, men mer förstås, vackra fanor på bakbenen/rumpan.Yougi är helt kal under bröstkorgen och på framsidan på halsen, inte ett hårstrå... Även Gilly och Jester här mindre päls där.
Hälsningar Camilla