lördag 27 juli 2013

Våra gäster...

Låt mig presentera Ossie och Nino två Italienska vinthundar som bor hos oss i väntan på ett nytt hem, de kom igår eftermiddag hem till oss. Deras förra familj som finns i mina tankar hela tiden just nu har tvingats omplacera dem pga läkarnas inrådan och jag vet att hjärtan gått i tusen i bitar, stora kramar till er! Jag tror inte att dessa två småkillar blir våra gäster så länge för redan på måndag kommer det en familj och ska träffa dem och vem fastnar inte för dessa två!

Jag blir alltid lika imponerad över mina tre som tar emot alla nykomlingar så lugnt och tryggt och det var inget undantag den här gången heller! Vi tog en härlig kvällspromenad tillsammans igår kväll och bortsätt från lite koppeltrassel för min del gick allt strålande.
 
 
Bara Yougi som tycker att de små är lite jobbiga... han blir rätt uppvaktad av de små och han är alldeles för snäll för att säga ifrån min lilla prins som just nu är väldigt stor! Yougi får lite lugn och ro från de små inne då han får övervåningen för sig själv, där trivs han bäst i vanliga fall också.
 
 
 Efter en kvällspromenad blev det korvsök på vår lilla tomt, det gick så bra att leta tillsammans så!

 
Sen kvällsmys i soffan!

 
Natten gick bra och de sov båda två i sängen förstås, det ska man ha full rätt till när man är en italienare. På morgonen vaknade de fulla i bus och nyfikna att gå på upptäcktsfärd här hemm igen så det blev en busstund på tomten.
 
Kom igen och lek med mig då säger Ossie! Jester lite svårflörtad så här på morgonen...
 
 
Nino alltid full i bus tror jag allt!


 
SötOssie!

 
Om jag inte ser dig så finns du inte... Gilly gör allt för att ignorera Ossie som är riktigt kär i Gilly. Det där med att busa när man vaknat är inte min Trios melodi precis.


 
Fina killarna! Ossie till vänster och Nino till höger.

 

 
Nino med öronen på vift...

 
Det här med tomt det var skoj tycker killarna, till dem var ju vår tomt riktigt lagom!

 
 Om jag gapar riktigt stort så kan jag nog svälja bollen... liten Ossie kan busa han också!


Jag fick småhundssäkra tomten igår innan småkillarna kom! Vågade inte lita på att de inte kunde ta sig genom mellan våra brädor i staketet... men kompostgaller och buntband löser allt med hjälp av ett gäng krukor som stöttar upp. Tur var nog det för jag tror allt Ossie skulle kunna ta sig mellan utan problem om han ville.


Ossie en sån söt liten kille! Lite försiktig men så mjuk och trevlig i sitt sätt.


 


 
Nino är lite större i storleken och mycket mer framåt i sitt sätt, han älskar att leka och jagar gärna boll vilket Lillhusse här hemma tycker är skoj.
 
Efter lite morgonbus så vilade vi på oss på soffan igen och Ossie och Nino har redan hittat sin favoritplats.

 
Det är verkligen en förmån att få lära känna dessa två fina killar! Det kommer med all säkerhet bli en både rolig och mysig helg!

1 kommentar:

Lisa sa...

Jaa...lyckos er som får möjlighet att "låna" dessa två sötisar! De är superfina!! Hoppas ni hittar ett bra hem till dem där de får bo tillsammans!

kram
Lisa