torsdag 11 juli 2013

Nyköping!


Idag önskade Lillhusse att vi skulle gå till hamnen och äta glass och leka i en den mysiga lekparken som finns där. Självklart blev det som Lillhusse önskade, en trevlig utflykt för hela familjen! Nu blev det en massa annat än det vi tänkt, det blev en heldag i hamnen! Istället för glass blev det lunch på en supermysig uteservering med god mat och när de såg att vi hade hundar kom det med vattenskålar, ett stort plus i kanten!


Gilly kan konsten att koppla av speciellt efter en varm promenad...

 
Jester kan han också!


Yougi tycker det är lite otäckt men under bordet är det tryggt...


till och med så tryggt att man kan lägga sig ner.


Sen tog vi en promenad vid slottet och där började de förbereda för kvällens föreställning av Nyköpings Gästabud, Lillhusse fastnade för hästarna som skulle vara med. 


Vi gick tillbaka ner till hamnen, Lillhusse och Husse tog varsin isglass något annat orka de inte och då kan jag säga att de finns andra fantastiskt goda glassar i vår hamn. Sen lekparken där Lillhusse lekte en stund men han kunde inte släppa hästarna så Lillhusse, jag, Jester och Gilly gick tillbaka till slottet medan Husse och Yougi åkte hem en stund.

Väntar medan Lillhusse leker i lekparken, världens bästa Tre!

 
 
Bara två ... lite konstigt att inte ha alla Tre med sig för oftast är de alltid med alla Tre!
 
 
Yougi uppskattar inte massor av folk och höga ljud och jag visste att det skulle tjoas, trummas och trumpetas en hel del vid slottet så han fick följa med Husse hem och njuta av lugnet i stället. Vi andra njöt av en härlig sommarkväll med underhållning i form av förspelet till Nyköpings Gästabud som bara det är en härlig underhållning. Hundarna fick ett tag vara aktörer då en narr tänkte mata mina hundar med en tjänsteflicka... kan säga att mina två såg väldigt fundersamma ut vad de skulle göra med den sprattlandes flickan men Lillhusse fick sig ett gott skratt.

 
 
Två som inte har svårt att koppla av trots liv och rörelse runt omkring. De är för goa tillsammans de där två!
 
 
En underbart härlig dag har vi haft i vår vackra stad Nyköping, ibland glömmer man det som finns så nära!

Inga kommentarer: