tisdag 28 augusti 2012

Kallt!

I måndags började skolorna här hemma och på bara en natt så gick det från sensommar till höst! Måndagen var kall och ruggig tills kvällen kom då sprack det upp och vi kunde njuta av solen. Sen imorse var det brrrrr, jättekallt! 4 grader stod termometern på klockan 5.30 och det är fortfarande augusti...
 
Liten Yougi stack mer än gärna in huvudet i fleecetäcket imorse, de andra två klarade sig bra utan men Yougi är en frusen kille han.


 
Som tur var så steg graderna under dagen idag och även kvällen har varit riktigt skön även om det varit mulet. Yougi han tog en promenad/joggingrunda med husse nu på kvällen och jag tog en sväng med Jester och Gilly ner till fotbollsplanerna för spring. De är så duktiga, vi fick först jaga bort ett par harar som även de hittat till fotbollsplanerna. När harana väl var ur sikte så släppte jag Jester och Gilly och de brydde sig inte ett dugg om att spana efter hararna som skuttat iväg. Annat lät det när Gilly i koppel såg hararna på planen... släpp mig då så ska jag ta dem eller något liknade sa hon garanterat! När jag kom hem så var liten Yougi avundsjuk så han fick en liten egen promenad med matte med spring på ett litet gräsfält. Vi tränade bland annat inkallning och stanna och Yougi han gör precis som matte ber honom att göra, han är ju bara för bäst!

2 kommentarer:

Margaretha Jansson sa...

Lilla gubben, i täcket där! Han verkar vara en riktig gulleplutt! Ha det bra i höst Camilla! Fast vi hoppas väl på en skön och lång sensommar helst utan täcken! :)

Lisa sa...

Finaste Yougi! Jag har beställt täcken till mina två tjejer. Hoppas dock på att det dröjer länge innan jag behöver använda dem!

Ha en skön helg!
kram