söndag 13 november 2011

En vecka till...

Så har en vecka till rusat iväg... November är en tråkig månad på många sätt, det är mörkt, blött och mycket att göra! Vi har i alla fall hållt oss friska nu, även om husse var hemma ett par dagar den här veckan med huvudvärk.
Det blir inte så många bilder och därför inte lika roligt att blogga tycker jag, alla bilderna blir ju bara tråkiga och mörka precis som vädret. Promenaderna blir inte lika långa nu när mörkret är här och inte går det att gå i skogen annat än på helgerna förstås. Det blir även mindre spring i hagen, vid hagen finns det inga lysen och det är inte varje dag man hinner upp till hagen innan mörkret kommer.


Så nu är det tider för mer aktivering inne, fram med aktiveringsboll, aktiveringspussel, den älskade klickern mm! Annars vill faktiskt trion mest bara ligga inne och speciellt Yougi får man tjata på för att han ska följa med ut, det känns som även de har slagit av på takten i och med mörkret.
Jag längtar redan till våren... fast först får det gärna komma lite snö som lyser upp! Fast visst är november ändå mysig när man med all rätt kan krypa upp i soffan med en varm filt framför en film (här hemma oftast en barnfilm...) med tända ljus.

Inga kommentarer: