söndag 26 maj 2013

Ändrade planer...

Ibland blir inte saker som man planerat tyvärr... I lördags skulle vi på födelsedagsfirande hos min moster som bor i Skövde ungefär 3 timmars bilresa från oss. När vi kommer halvvägs så börjar Jonatan, lillhusse, kräkas i bilen. Så vi tog det säkra före det osäkra och vände hemåt, inte kul att åka en bit till och inse att han verkligen är magsjuk, då blir resan hem lång. Nu blev han troligtvis bara åksjuk för, vilket var första gången i så fall. Lillhusse var i alla fall hur pigg som helst senare på eftermiddagen och åt utan problem. Skönt att det inte blev värre men så synd för vi såg framemot ett härligt kalas och att få träffa min mosters nytillskott en ung Whippetkille. Så kan det bli ibland...

Jag vet iaf Tre som blev glada när vi kom tillbaka tidigare än planerat och det var Trion som var på landet hos min pappa, för de fick inte följa med den här gången. För oss blev det istället en helg på landet och det är inte fy skam det inte!

Gilly på kattjakt... matte helt säker på att katterna lämnat tomten för länge sen.
 
Ligger på min gräsmatta och luktar på blommorna...

 
Vackra Gilly som blev mycket glad över att matte kom tillbaka tidigare än planerat. Min pappa hade fått lyssnat på hennes klagosång en stund efter att jag åkt, mattes vackra hjärta!


 
Jester även han glad över att familjen blev samlad igen. Han hade troget väntat på mattan i hallen, nära ytterdörren.


 
Yougi som dyrkar min pappa hade det inte gått någon nöd på precis, han hade delat soffa med pappa när vi var borta!

 
En underbart vacker kväll blev det och som plåster på såren för Jonatan som ville på fest och träffa Sara och mormor som också åkte på kalas (och som kom hela vägen fram...), tog vi en tur till Trosa för att äta glass. En vacker liten stad som lever upp på sommaren när alla båtar kommer och lägger till i hamnen.


 
Å hur kul var det här matte...

 
 
Yougi sökte upp en trygg plats under bordet och hade då full koll på om det skulle ramla något på marken.


Lekparker, en stor glädjekälla! Som sagt lillprinsen var riktigt pigg efter bilresan...

 
En del båtar har redan sökt sig till Trosa!

 
Förmiddagen på söndagen bjöd på underbart väder, så varmt så till och med Yougi njöt på gräsmattan! 
Lite aktivitet var det på Trion också i värmen men mest bara Gilly som sprang, de andra två hade vett att låta bli i värmen. Lillhusse han höll igång morfar med en fotbollsmatch...

 
Så lite arbete också, jobbarhandskarna är på!

 
Ett vackert paradis!

 
Så kom molnen och det blev svalare och Trion och jag passade på att ta oss en skogspromenad innan regnet var över oss.

 
En spännande tur med många skatter... en rådjursskank hittade vi och det här skinnet och en slaktavfallsgrop med rester av vildsvin i, spännande tyckte hundarna blä tyckte jag.

 
 
Mina fina Tre! 
När vi sen kom tillbaka in igen så öppnade himlen sig och regnet var över oss men vad gjorde det! Trion var trötta efter en hel förmiddag ute på tomten och sen en skogspromenad så vila var välbehövligt.

 
En underbar helg fick vi trots att den inte alls blev som planerat! Nu är vi hemma igen och lite trötta allihopa efter en härlig helg på landet.
 

1 kommentar:

Lena sa...

Tråkigt att ni inte kunde komma,men ni får komma en annan gång!