lördag 22 januari 2011

Oxvecka.

Så är äntligen helgen här! Det har varit en tuff vecka på jobbet med många kollegor sjuka och inga vikarier att få tag på. Känns som man har jobbat för minst 3 och med en förkylning på det... Hörde att veckorna mellan trettonhelgen fram till fettisdagen kallas oxveckorna och jag förstår verkligen varför just nu!

Efter tunga dagar på jobbet så är det alltid skönt att komma hem och vara med familjen men allra bäst är nog allt att få komma ut på promenad med hundarna för att bara rensa huvudet och hämta ny energi. Vi har haft många härliga promenader i veckan, i torsdags fick vi sällskap av finaste Storöra Sinc på promenaden!

Det är så skönt att det är lite mildare väder ute så vi kan gå långpromenader utan köldkramp i tassar. Här hemma är det inte fullt lika isigt på vägarna längre men allt grus som de sandat med är hemskt! Stenarna är vassa och hundarna framför allt Gilly tycker det är otäckt att gå på, det gör ju ont i tassarna. Längtar fortfarande efter barmark (utan vasst grus) och skogspromenader...

En nöjd trio!


Nu ser vi fram emot en helg med mycket mys, hundpromenader och klickerträning!

Inga kommentarer: